vr. mrt 29th, 2024

Celtic heeft St. Mirren zaterdag met 5-1 verslagen. De Japanse spits Daizen Maeda scoorde de openingstreffer en Reo Hatate kwam van de bank om een brace te scoren tijdens de thuiswedstrijd in de vijfde ronde van de Schotse bekercompetitie.

Maeda gleed een lage voorzet binnen in de 16e minuut en Hatate, die in de 63e minuut in het veld kwam, verdubbelde de voorsprong 13 minuten later met een penalty, vlak nadat St. Mirren een man minder had gekregen.

Hatate schoot de bal vervolgens hoog in het net om er diep in de blessuretijd 5-1 van te maken.

De Japanse spits Kyogo Furuhashi viel in de 14e minuut geblesseerd uit op Celtic Park.

Reo Hatate (L) van Celtic scoort een penalty in de tweede helft tijdens de vijfde ronde van de Schotse bekerwedstrijd tegen St. Mirren op 11 februari 2023 in Celtic Park in Glasgow, Schotland. (trainingswereld)