do. mrt 28th, 2024

Saitama Wild Knights scoorde zondag zeven tries in de eerste helft in een 61-29 overwinning op Sagamihara Dynaboars, waardoor de titelverdedigers ongeslagen bleven in de Japan Rugby League One stand.

Dynaboars leidde kort met 3-0 na een penalty van Matt Toomua, voordat Tomoki Osada de eerste van vijf ononderbroken Saitama tries scoorde op Prince Chichibu Memorial Rugby Ground.

De Japanse spelverdeler Rikiya Matsuda was perfect vanaf de kicking tee, met zeven conversies om Wild Knights met een 49-8 voorsprong de rust in te helpen.

Saitama Wild Knights wing Marika Koroibete (L) maakt een carry tijdens een Japan Rugby League One wedstrijd tegen Sagamihara Dynaboars op Prince Chichibu Memorial Rugby Ground in Tokyo op 19 maart 2023. (trainingswereld)

Met het resultaat in handen namen de mannen van Robbie Deans hun voet van het gas en werden in de tweede helft met drie tries tegen twee overtroffen.

In de andere topwedstrijd van zondag won Kobe Steelers met 59-26 van Green Rockets Tokatsu in het Kobe Universiade Stadium.